Om mig

Mit navn er Signe, jeg er 28 år gammel og født og opvokset på Nordvestsjælland. Jeg er musiker, skribent, vlogger, blogger og uddannet lingvist. I min fritid er jeg radiovært på en lokalradio.

Jeg har oprettet denne blog, fordi jeg har et behov for at dele min kamp mod sundhedsvæsnet med omverdenen. Det er en ubeskrivelig hård kamp, og man føler sig meget alene.

Ud over at have et håb om, at mit budskab bliver spredt, bruger jeg også bloggen som terapi for mig selv. Det er virkelig svært at bære rundt på al vreden og sorgen over uretfærdigheden i sundhedssystemet.

Min sygehistorie:

I 2014 fik jeg konstateret to diskusprolapser og slidgigt i lænden efter 13 års gener og smerter, som læger og behandlere bagatelliserede.

Desværre er det ikke den eneste udfordring, jeg har. Jeg er nemlig også så heldig at være blevet udstyret med to meget flade fødder, en dårlig ankel, en revne i den ene menisk i knæet og psoriasisgigt i knæ, ankler, fødder, hænder samt i en finger og en tå.

Revnen og psoriasisgigten blev også først konstateret efter over 10 års smerter og gener – faktisk først her i januar 2019. Derudover er jeg laktoseintolerant og lider af irritabel tyktarm.

Man skulle mene, at nedenstående lidelser automatisk genererer en form for hjælp af det danske sundhedssystem, men det er slet ikke så nemt. Jeg har fundet ud af, at man skal være stærk for at være syg.

Tak fordi du læser med, og jeg tager imod kommentarer og mails med kyshånd. Jeg vil sætte stor pris på, at du deler min blog eller enkelte indlæg, så jeg kan nå ud til så mange som muligt.