Udrensning snart gennemført

13. september 2019 0 Af SigneEM

Jeg har i tidligere indlæg fortalt om mit suppe-eksperiment, og at jeg sidste gang lavede en så stor portion, at jeg havde til resten af udrensningsperioden.

Nogle dage efter jeg havde lavet den store portion, snakkede jeg med hende, der anbefalede mig udrensningen, og hun havde tjekket op på min blodtype ift. kostomlægning (dét, jeg skal i gang med efter udrensningen). Det viste sig, at min blodtype ikke er god til kylling…….

Fedt at have fryseren fyldt af kyllingesuppe så, hmm! Derfor købte jeg en øko-okseculotte, som jeg kogte i fire timer sammen med kartofler og andre rodfrugter. Gryderetten smager sindssygt godt og var et rigtig godt afbræk fra kyllingesuppen – selvom jeg overraskende nok ikke var blevet træt af den endnu.

Jeg beholder naturligvis suppen i fryseren og elsker at vide, at jeg bare kan tage en portion ud og varme den. Wupti, frokost eller aftensmad!

Jeg må også være ærlig og sige, at jeg havde to cheat-days i weekenden, da vi skulle til fest lørdag og var inviteret på middag søndag. Jeg tog altså ikke egen medbragt suppe med til mikroovnen. Der må også være en grænse.

Har jeg fået dét ud af udrensningen, som jeg ville? Både og. Jeg har stadig meget luft i maven, særligt om aftenen. Det sidder på tværs og er ubehageligt, som det plejer. Er det noget i suppen? Er det noget i gryderetten? Er det noget af det helsekost, jeg fik fra naturlægen? ER DET BARE MIN MAVE???

Jeg ved det ikke…

Jeg har mindre ondt i maven, vil jeg sige, og jeg har fået meget mere energi, men det tror jeg også skyldes cannabisolien og helsekosten. Måske mad, olie og naturmedicin i samspil?

Uanset hvad vil jeg anbefale folk at tage en periode, som jeg har gjort. Jeg tror på, at det er godt for kroppen. Om du vælger suppe eller gryderet eller – som mig – begge dele, betyder åbenbart ikke så meget. Pointen er, at maden skal koge længe, så den bliver nem for mave og tarm at bearbejde og optage de gode ting fra.

Vil du have opskrifter, så skriv til mig!