Det gode er dyrt

4. september 2019 2 Af SigneEM

Det kommer man ikke udenom…

I dag modtog jeg naturmedicinen og åbnede med begejstring pakken, som var proppet med godter. Jeg fik bare et chok, da jeg så regningen. Den var på 1160 kr… Havde forstået, at den ville være på omkring 200 kr. Efter en lille nedtur og noget betænkningstid besluttede jeg dog at beholde alt og begynde med det samme. Jeg er nødt til at gå all in, for at kunne sige, at jeg har prøvet – og forhåbentlig virker det. Der er D-vitamin, C-vitamin, Multi-vitamin til unge kvinder, tranebær-ekstrakt mod mit tisseri, Glucosamin til gigten og en creme til det “udslæt”, jeg fik i ansigtet efter brug af Sulfasalazin sidste år.

Udrensningen er også dyr, fordi alt skal være øko. Det er egentlig ikke så slemt med grøntsagerne, men krydderier og specielt økologisk kød er dyrt. Jeg gav 180 kr. for den første kylling, jeg købte. Den var på 1,6 kilo. Det lyder måske af meget, men når ben og pladder er fjernet, er der ikke så meget tilbage – i hvert fald ikke som jeg havde forventet. Kyllingen og den omgang suppe rakte også “kun” til tre dage, dvs. 6-7 portioner suppe.

I går lavede jeg anden omgang suppe, og jeg blev sgu lidt nærig, må jeg tilstå. Jeg fik nemlig den omgang til at række til resten af udrensningsperioden! Yes!!!

Jeg købte selvfølgelig alt øko igen og en kylling på 1,4 kilo – den største jeg fandt. Denne gang købte jeg to poser grøntsager mere, altså fire øko-wok-blandinger i alt. De var på tilbud i Brugsen til 10 kr. stk. = perfekt.

Jeg havde to store gryder igang – en med kylling og grøntsager og en kun med grøntsager. Så miksede jeg det sammen til sidst og hældte suppen i portionsmængder i poser – og ind i fryseren. Jeg skal faktisk ikke lave aftensmad den næste 1,5 uge nu.

Elsker at det er så nemt. Jeg ved, hvad jeg skal spise hver dag både til frokost og aftensmad, det smager godt, det er godt for mig, og det skal kun lige varmes op.

Aftensmad plejer ellers at være lidt af en pestilens hver dag, men ikke i denne periode.