6. portion suppe

2. september 2019 0 Af SigneEM

I fredags lavede jeg en kæmpe omgang suppe med kylling og grøntsager – fra bunden for første gang. Den omgang holder 3,5 dag, da jeg skal spise suppe både til frokost og middag. Det er dyrt, puha, for alt skal være øko, men min mave har det allerede bedre. Nu har jeg spist sjette portion og er overraskende nok ikke træt af det endnu. Det havde jeg frygtet.

Lørdag aften begyndte jeg på cannabisolien og har sovet meget mere igennem. Kroppen føles heller ikke lige så tynget, som den plejer. Jeg har allerede fået mere overskud til at få klaret ting herhjemme, f.eks. madlavning og opvask. Begge dele har været noget, som min kæreste primært har taget sig af i lang tid nu. Det kan være tilfældigt, at jeg føler mere overskud, men indtil videre er det en positiv oplevelse med udrensning og olien.

Jeg har også bestilt en omgang vitaminer og mineraler hos en naturlæge, som jeg glæder mig til at få. Alt er udvalgt specifikt til mig og min krop, så det er virkelig spændende. Og er så glad for, at jeg ikke selv skal ud at vælge alt muligt på hylderne i helsekosten, men at jeg modtager det hele samlet.