Fantastisk sundhedscenter

13. august 2019 0 Af SigneEM

Ja, alt er jo ikke bare l.o.r.t – det skal man (læs: jeg) virkelig huske på, selvom det ikke er nemt.

Jeg rakte hånden ud til et sundhedscenter i nabokommunen, som jeg var tilknyttet i 2015. Jeg startede på ryghold dengang med træning og smertehåndtering, efter jeg fandt ud af, at jeg havde to diskusprolapser og slidgigt i lænden.

Jeg var rigtig glad for dem, så nu ville jeg prøve igen, nu hvor min situation har ændret sig meget siden. Ryggen er jo nærmest den, der fylder mindst i smertebilledet.

De ringede mig op, vi aftalte en tid og mødtes så i sidste uge. Jeg forklarede alle de problemer, jeg har, og hun foreslog flere forskellige ting.

Jeg har f.eks. taget på i vægt i løbet af det seneste 1,5-2 år og har problemer med maven, som jeg ikke kan komme til bunds i. Så nu skal jeg starte til diætist, yes!!! Det har jeg søgt efter længe, men har umuligt selv kunnet betale.

Derudover starter jeg på nogle hold med nogle øvelser og håndtering af det “nye” liv med kroniske smerter og vilkår at tilpasse sig. Der vil være fokus på psykiske reaktioner som følge, nye vaner, energiforvaltning osv. Det glæder jeg mig meget til!

Så tag fat i et sundhedscenter i nærheden af dig, for hjælpen er åbenbart derude. Der er bare ikke nogen, der fortæller dig det – igen: du skal selv finde ud af det. Det er enormt vigtigt for mig, at det ikke er en hjælp, jeg skal betale for, for det har jeg allerede gjort igennem min skat.