Damer på 70+ er hardcore!

26. juli 2019 0 Af SigneEM

For et stykke tid siden skrev jeg et indlæg om vederlagsfri fysioterapi, som man er berettiget til, når man har psoriasisgigt (eller andre lidelser).

Efter at have betalt alt for mange penge til et træningscenter og kun været der ganske få gange, gik det op for mig, at jeg nok har brug for at skulle møde op på et bestemt tidspunkt, måske til noget holdtræning, men når jeg nu er på dagpenge er det ikke lige dét, jeg synes, der er penge til.

Perfekt timet foreslår en veninde så, at jeg skulle tjekke vederlagsfri fysioterapi ud (det betyder, at det er gratis). Jeg skrev en e-konsultationsbesked til min læge, hun lavede en henvisning, jeg foretog et opkald til en lokal fysioterapi-klinik, jeg fik en tid, vi snakkede sammen og wupti! Så kom jeg på et hold to gange om ugen.

Jeg har optur over det, og selvom de andre på holdet er 70+, så bliver jeg ret udfordret på øvelserne. De er satme hardcore, de damer!

Jeg er klart den med dårligst balance og mindst styrke. Jeg plejer at sige til folk, at jeg er 90 år indeni – altså en gammel sjæl – men det gælder da godt nok også fysisk, haha!

Hør med din læge, om du har ret til vederlagsfri fysioterapi! Som jeg har sagt før, og som måske lyder kynisk, men: DU skal opsøge det – der er ikke nogen, der giver dig noget gratis af sig selv.