56 piller om ugen

24. juli 2019 3 Af SigneEM

Det lyder helt sindssygt. Har ikke talt mine piller før nu.

Jeg tager 6 stk. Gabapentin for nervesmerter hver dag, og siden de ikke dækker alt, tager jeg nogle gange stærke receptpligtige Panodiler for resten. Dem forsøger jeg at undgå, men gennemsnitligt måske 4 stk. om ugen, selvom jeg burde tage flere ift. smerterne og er ordineret til at tage 6 stk. om dagen.

Hver tirsdag tager jeg 8 stk. Methotrexat for min psoriasisgigt, og hver torsdag tager jeg 2 stk. Folinsyre, som skal dæmpe bivirkningerne af Methotrexaten.

Jeg er stadig under udredning, og det betyder, at vi forsøger at finde frem til, hvad der fungerer for mig.

Derfor starter jeg på noget, trapper op, mærker efter, måske mister pillerne sin effekt, så trapper jeg ned og slutter. Så starter jeg på noget andet, trapper op, mærker efter om dosis er rigtig, er der nogen effekt, er der bivirkninger, opvejer effekten de eventuelle bivirkninger og så videre.

Det tager tid og er i sig selv ret krævende at være i.