Ikke engang Guinness vil have mig

13. juli 2019 0 Af SigneEM

Haha, jeg fik en skør idé… I mit forsøg på at vende mine lidelser til noget positivt, søgte jeg om at få titlen “World’s flattest feet” i Guinness World Records!

Det gjorde jeg tilbage i februar, og her forleden fik jeg så et afslag. Selv f-ing Guinness vil ikke have mig! De havde bedt mig sende billeder af mine fødder, så jeg sendte dem fra forskellige vinkler og også røntgenfotos – jeg gik all in.

Efter nogle uger fik jeg så svaret, at de ikke mente, at det var noget, de kunne administrere, fordi det ikke er målbart nok. Det forstår jeg nu ikke helt, for der er da målebånd, linealer og tommestokke nok i verden… Der er da også diverse scannere – bandagister har jo dem, de bruger, når de skal lave indlæg. Tænker at Guinness burde kunne alliere sig med nogle professionelle på området.

Ærligt talt… Det må da være ret målbart, og hvis man kan få en rekord med verdens længste fingernegl (hvilket er sygt klamt), må det da også kunne lade sig gøre at have verdens fladeste fod med.

Well, ikke fordi jeg som sådan har mistet noget, men det kunne da have været lidt sjovt at starte og få rekorden, så de dumme fødder kunne være brugt til noget “nyttigt”, hehe.